Tanja Svärd

Den äventyrliga bullmamman

Jag tycker alltid att det är svårt att beskriva mig själv, speciellt såhär på några rader. Mina vänner skulle beskriva mig som den äventyrliga bullmamman. Jag är den som alltid skickar hem proppmätta gäster men också den som vågar följa mina drömmar, sälja huset och flytta med mig familjen till andra sidan jorden. 

Den effektiva med öga för service och detaljer

Mina arbetsgivare och kollegor skulle sammanfatta mig som den effektiva. Jag toppade listorna som kundtjänstagent, packade upp varor snabbast i butiken och skickar in originalen långt innan deadline. Samtidigt som jag är lyhörd för andras behov, erbjuder god service och ser till att ge det där lilla extra. 

TREbarnsmamman med hjärta för världen

Skulle jag trots allt försöka mig på att beskriva mig själv skulle jag säga att jag är en trebarnsmamma som bor i Helsingborg. Jag brinner för hållbarhets- och samhällsfrågor, för allas lika värde och för allas rätt till ett hållbart liv. Jag skulle kalla mig djupt beroende av att resa och uppleva nya ställen i världen. Jag gillar att bingea sitcoms på Netflix och att baka. Jag funderade på att bli konditor men insåg att tidiga morgnar och jag inte var bästa vänner. När jag gick i trean började jag spela saxofon, det fortsatte jag med i nästan tio år. Om fem år hoppas jag att jag jobbar på en arbetsplats med härlig stämning mellan kollegor och arbetsgivare, på en plats där jag får använda mina kreativa och kommunikativa sidor för att förmedla just hållbarhets- eller samhällsfrågor. 

Jag är övertygad! Hur börjar vi jobba ihop?

Höstporträtt av barn

KUL ATT VETA

När jag skulle göra mitt gymnasiearbete skrev jag en bok som handlade om sommaren när jag och en vän åkte till Thailand för att arbeta ideellt. 

Min kandidatuppsats handlade om att kartlägga konsumentintresset för bärbara produkter som mäter kognitiv hälsa. Dessutom skapade vi en apprototyp baserat på de kundundersökningar som gjordes.

Jag hade min praktik som kommunikationsansvarig på Rädda Barnen i Helsingborg. 

BRA ATT VETA

Jag har enskild firma som är godkänd för F-skatt. Jag har B-körkort och tillgång till bil. Jag pratar svenska, engelska och Adobe CC flytande. Jag listar också mina senaste akademiska meriter nedan: