Portfolio

foto – film – grafisk formgivning – webb – projektledning

Tanja håller i en kamera

FOTOGRAFI

Jag skulle säga att jag är en allätare när det kommer till foto. Jag har gjort allt från smash the cakes till personalfoton. Fotografering har varit en stor del av mitt liv sen jag blev stor nog att bli betrodd med en kamera i handen. Sen dess har kameran varit en trogen följeslagare både privat och i yrket. Från matfotograferingar till livsdokumentation. 

GRAFISK FORMGIVNING

Jag har frilansat som fotograf och grafisk formgivare sen 2014. Sen dess har jag bland annat fått göra annonser, tavlor, logotyper och annan företagsprofilering. 2018 anslöt jag mig till Röda Korset Helsingborgs kommunikationsgrupp där jag skapat allt från rörligt material till tidningsannonser.

FILM

Visserligen säger en bild mer än tusen ord men ibland är tusen ord helt enkelt inte tillräckligt. Film är ett fantastiskt verktyg att använda för att förmedla känslor och budskap på.

NÅGRA FILMER

Webbdesign

Jag har arbetat med HTML och css i över tio år. Jag har gjort allt från att designa bloggar och bygga upp hemsidor till att vara webbansvarig. Utöver det har jag kunskaper inom PHP och MySQL. 

NÅGRA HEMSIDOR

Projektledning

Att leda sig själv är en viktig kunskap jag har tagit med mig från mina tidigare år inom servicebranschen och att leda andra har varit ett naturligt steg därefter. Under min utbildning var jag projektledare för matrundan Maud på Skånska som ägde rum i Malmö maj 2018. Jag har också varit med och startat upp ett insamlingsprojekt till förmån för Barncancerfonden.